• 82 82 30 50
  • Vej 4 nr. 5, 3. sal, Frederiksberg
  • Alle dage 8-16, tirsdag og onsdag tillige 8-18

CORONAPAS, HVORDAN?

Med den gradvise genåbning af samfundet og løbende vaccination af borgerne bliver behovet for coronapas relevant for flere og flere.

Hvis du er færdigvaccineret og ikke har NemID, bør du modtage et coronapas med posten. Vi kan desværre ikke hjælpe med udskrift i vores praksis. Vi kan desværre heller ikke være behjælpelige med, at indskrive svar for tidligere positive corona-tests fra andre aktører (f.eks. tests udført i udlandet). Hvis du er blevet testet positiv hos en tidligere aktør er det deres ansvar at sørge for, at informationerne registreres korrekt så de fremgår af coronapasset.

Læs mere om coronapas her: https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas

Top